De cast

Alexander Boone

Opleiding
Musical Theater – Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Tilburg

Theater
Soldaat van Oranje (ensemble), Winter In Wien (dansensemble)

Wat is jouw sterrenbeeld en waarom ben jij wel óf niet typisch een …?
Kreeft. Ik denk niet dat ik een typische kreeft ben, want een mens is volgens mij veel gecompliceerder dan dat, maar ik herken er best veel in, ja. Ik ben een echt gevoelsmens die altijd zijn intuïtie volgt, er staat voor zijn vrienden, geen oppervlakkige relaties wilt en genereus van aard is. Er wordt ook gezegd dat kreeften niets vergeten. Dat hangt van de context af, haha. Dingen die ik persoonlijk als onbelangrijk beschouw (dat zijn meestal data en tijdstippen van afspraken) vergeet ik meteen als ik ze niet opschrijf. De zaken, die ik wel als belangrijk beschouw, vergeet ik vrijwel nooit meer. Tot slot ben ik een heel erg passievolle jongen en een echte dromer! Dat in combinatie zorgt ervoor dat ik nooit opgeef tot ik bereikt heb wat ik wil.  

Wat was voor jou een eye opener als het gaat om duurzaamheid, heeft iets jouw gedrag veranderd?
De documentaire ‘A Life On Our Planet’ van David Attenborough vond ik erg choquerend. Ik was op dat punt al minder vlees aan het eten en zo min mogelijk met de auto aan het reizen. Wat ik vooral voel als individu is onmacht. Er moeten meer signalen van grotere groepen mensen komen en vooral ook signalen komen van de grote bedrijven, die naar mijn opinie nog steeds het meest vervuilen om zo toch maar weer wat rijker te worden. Ik probeer mijn steentje bij te dragen als klein mensje in dit reusachtige universum. 

Heb je nog een mooie quote over ZODIAC de musical?
“Wij, kleine mensen, door God almachtig gecreëerd, kunnen samen grootste dingen doen als we elkaar de hand toereiken en ons hart volgen om het goede te doen.”

Alle castleden

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: