De cast

Isabelle Verhoeven

Opleiding
Musicaltheater – Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Tilburg

Theater
Fontys: Grease (Sandy)

Film / Televisie
Diverse reclames voor TV en Sociale Media.

Wat is jouw sterrenbeeld en waarom ben jij wel óf niet typisch een …?
Steenbok. Ik ben een typische steenbok, omdat ik ambitieus, gedisciplineerd en perfectionistisch ben. Een steenbok is in staat om zo lang vol te houden als nodig is, om een doel te bereiken. Hier kan ik me zeker mee identificeren. Als ik iets wil, dan werk ik daarvoor en dat doe ik net zo lang, totdat het lukt. Wat ik ook ben en minder bij Steenbok past, is gevoelig en vol emotie.

Wat was voor jou een eye opener als het gaat om duurzaamheid, heeft iets jouw gedrag veranderd?
Zolang ik me kan herinneren, ben ik al bezig met duurzaamheid. Mijn ouders hebben me geleerd om mijn afval te scheiden, de fiets te pakken en dingen nooit zomaar weg te gooien. Veel zaken kunnen namelijk een tweede leven krijgen. Ik breng mijn spullen naar iemand die het nog kan gebruiken, zoals een nichtje, de kringloop of bijvoorbeeld de milieustraat die het als grondstof kan hergebruiken. Ik kreeg vroeger namelijk ook altijd dingen doorgeschoven van mijn nichten, zoals fietsen, kleding en speelgoed. Ik was daar altijd heel dankbaar voor.

Heb je nog een mooie quote over ZODIAC de musical?
Wij zijn de laatste generatie die klimaatverandering tegen kunnen gaan en de eerste die de gevolgen hiervan zullen ervaren. Ik hoop dat Zodiac mensen inspireert om in actie te komen, want dat is nu nodig.

Alle castleden

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: