De cast

Max Hameeteman

Opleiding
Musicaltheater – Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Tilburg.  

Theater
Pinokkio, De Gelaarsde Kat, Winter in Wien (danser), Anyone Can Whistle (regie-assistent), Jokie & Jet: Reizen is een feestje!(regie-assistent), Falsettos (regie-assistent). 

Film / Televisie
Reclames voor TV en social media. 

Wat is jouw sterrenbeeld en waarom ben jij wel óf niet typisch een …?
Leeuw. Onlangs las ik dat leeuwen het liefst willen dat de zon altijd schijnt in hun leven. Daar kan ik me helemaal in vinden. Het liefst vermijd ik problemen en probeer ik de positieve kant ervan te bekijken, want dat is toch veel fijner dan het negatief belichten! Ook zijn leeuwen heel trots. In een discussie zullen ze luisteren naar de mening van een ander, maar hun eigen mening wel stug vol blijven houden. Guilty….  

Wat was voor jou een eye opener als het gaat om duurzaamheid, heeft iets jouw gedrag veranderd?
Het klinkt misschien heel logisch, maar afgelopen winter bedacht ik me opeens dat kerstbomen ook maar gewoon bomen zijn. Elk jaar kappen we zo veel bomen om te versieren, die vervolgens na de vakantie zomaar bij het grofvuil worden gezet. Het zou ons zo veel bomen besparen als iedereen een kerstboom met kluit zou kopen, die je vervolgens na de kerst in de tuin/op je balkon kan zetten. Het jaar erna kan je deze zelfde boom weer binnen zetten en dan heb je dubbel plezier . 

Heb je nog een mooie quote over ZODIAC de musical?
Voor mij staat ZODIAC de musical voor verbintenis. We hebben maar één planeet die we samen zullen moeten delen. Wanneer we leren samen te werken en elkaar te respecteren, kunnen we veel meer bereiken dan ieder voor zich. 

Alle castleden

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: