De constellatie

Project Manager Locatie

Saskia Patijn

Opleiding
Eventmanagement – BUAS in Breda

Wat is jouw sterrenbeeld en waarom bij jij wel óf niet typisch een …?
Mijn sterrenbeeld is Tweelingen. In sommige eigenschappen van Tweelingen kan ik me zeker in vinden, in sommige wat minder. Ik ben zeker een persoon met veel energie en nieuwsgierig naar alles wat er om me heen gebeurt. Uitdagingen ga ik niet graag uit de weg, dus een musical in een oude gevangenis? Kom maar op!
Met het werken op een locatie zoals deze kan ik mijn veelzijdigheid en creativiteit kwijt, ik ken alle ins en out van de locatie en houd ervan op deze locatie telkens weer in een nieuw jasje te steken. Ze zeggen dat Tweelingen soms wat wispelturig en slordig zijn, daar kan ik mezelf niet heel erg in vinden. In het werkveld waarin ik werk, is geordend en structureel werken een must. Ik houd ervan als dingen goed gepland zijn, maak duidelijke schema’s en heb mijn zaken op orde. Iets wat wellicht niet helemaal aansluit bij Tweelingen.

Wat was voor jou een eye opener als het gaat om duurzaamheid, heeft iets jouw gedrag veranderd?
Ik ben al best wat jaren bezig met het begrip duurzaamheid. Ik probeer bijvoorbeeld in de week minder vlees te eten en te zoeken naar alternatieven wat beter is voor onze aarde. De series over onze aarde van David Attenborough zijn wellicht een extra eye opener geweest. Ik vond zijn boodschap ontzettend krachtig en sterk; we moeten met z’n allen zuinig zijn op onze aarde. Ik geloof erin dat als ieder mens een klein beetje doet, dit op het grotere geheel gaat werken. Dus ik als kan helpen door minder vlees te consumeren en afval te scheiden, dan doe ik dat.

Heb je nog een mooie quote over ZODIAC de musical?
Een leuke quote over Zodiac heb ik nog niet… Ik vind het mooi om te zien hoe zoveel verschillende partijen met elkaar de samenwerking aan gaan om een prachtige productie als deze tot een succes te maken. Ik ben zelf ontzettend blij om hier onderdeel te mogen zijn van het ZODIAC team!
’teamwork makes the dream work’

De Constellatie

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: