De creatives

Repetitor & Muzikaal leider

Marnix Wetzer

Opleiding
BSc Psychologie Universiteit Utrecht  

Theater
Murder Ballad, Stil In Mij de musical, Jeans Time To Say Goodbye, Jeans Heartbeat, Caro, Sprookjessprokkelaar de musical, sprookjesmusical De gelaarsde kat, Pinokkio de Sprookjesmusical, Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks, Dummie de Mummie, Opvliegers 3, 4 & 5, Dogfight, The Last 5 Years.

Onderwijs
Docent op Fontys Hogeschool voor de Kunsten & MusicAllFactory Jongeren

Wat is jouw sterrenbeeld en waarom bij jij wel óf niet typisch een …?
Mijn sterrenbeeld is Waterman. In een korte zoektocht op internet valt me op dat er veel verschillende omschrijvingen van de Waterman te vinden zijn. Een paar eigenschappen die ik tegenkom en herken zijn dat ik graag leer, het prettig vind om dingen op mijn eigen manier te doen en graag nadenk over hoe iets werkt of waarom het dat juist niet doet.

Wat was voor jou een eye opener als het gaat om duurzaamheid, heeft iets jouw gedrag veranderd?
Een aantal jaar geleden dacht ik bij duurzaamheid voornamelijk aan de dingen waar ik direct mee te maken had zoals plastic tasjes, afval scheiden en het opstoken van de CV. Maar toen ik eenmaal ging lezen wat ervoor nodig is om vlees of kleding te produceren ben ik het wel een stuk minder nonchalant gaan kopen. Wat ook helpt is dat mijn vriendin plantaardig eet. Zij heeft altijd wel een nieuw lekker receptje paraat. Dat maakt het zeker makkelijker om bijvoorbeeld dierlijke producten te laten staan…

Heb je nog een mooie quote over ZODIAC de musical?
Een betere wereld kunnen we aan niets en niemand anders overlaten, dan aan onszelf!

Alle creatives

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: