Nieuws

vrijdag 6 augustus 2021 - 17:39

Bastiaan Ragas krijgt hoofdrol in ZODIAC de musical

Bastiaan Ragas bestormt de planken in ZODIAC de musical! Na 12 jaar is Ragas terug in een grote musical. Aankomende zondag 8 augustus beleeft hij zijn première als Frederik in de musicalproductie. Hij wisselt daarmee de rol af met René van Kooten. De musical brengt op unieke wijze verschillende actualiteiten naar voren. Zo spelen thema’s als duurzaamheid en bewustwording een grote rol in ZODIAC. In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van 360 graden projecties en drones. De musical is momenteel te zien in de iconische locatie De Koepel in Breda.

 “Ik ben enorm vereerd dat ik deze imposante rol met René mag afwisselen. Het verhaal van ZODIAC de musical is actueler dan ooit en hoop zeker iets meer bewustzijn over de toekomst van onze aarde te creëren. Maar ik wil vooral het publiek een prachtige show en theaterervaring laten beleven en dat is ZODIAC zeker.”, aldus Bastiaan Ragas.

In 2002 waren de kaarten net iets anders geschud, toen nam René de rol van Bastiaan over in Aida de Musical omdat Ragas een rol ging spelen in de musical 3 Musketiers. René: “Nu zijn na al die jaren de rollen omgedraaid. Ik ben ervan overtuigd dat hij de rol van Frederik op zijn eigen fantastische manier gaat spelen.”

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: