Nieuws

donderdag 8 juli 2021 - 17:11

Een geslaagde première

Maandag 5 juli was het dan eindelijk zover, na 3 eerdere data doorgestreept te hebben in onze agenda’s: De première van ZODIAC de musical in De Koepel van Breda. We kijken met een heerlijk en trots gevoel terug op deze avond.

Na bijna 3 weken van try-outs bewees de cast er meer dan klaar voor te zijn, ze speelden de sterren van de hemel. En dan hebben we het echt over de hele cast, niet alleen de vele jonge talenten worden geroemd in de recensies, ook over het ensemble hebben we lovende woorden mogen lezen. Oh ja, vergeet Drone22 niet, NRC vraagt zich tenslotte af wanneer een robot voor het eerst een Musical Award zal winnen?

Ook fijn dat we blijkbaar niet overdreven hebben in onze communicatie op weg naar de première. Het woord spektakel zien we misschien wel het meest terug. En ook over de locatie lezen we dingen als uniek, een pure 360 graden beleving en een visuele verrassing in een bijzondere setting.

Voordat we vervallen in nog meer opsommingen, alle recensies vind je weer terug bij In de Media.

Wat je hier niet terugziet, is hoe het er achter de schermen aan toegaat op zo’n premièredag, daarvan hebben we zelf een foto- en videoverslag laten maken.

Bij afspelen van dit filmpje ga je akkoord met het plaatsen van cookies

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: