Nieuws

woensdag 28 juli 2021 - 13:17

Het eerste relatie-event met onze partner Satelliet Meubelen

Onze voorstelling met een actueel onderwerp, de iconische Koepel, het ZODIAC Zero Waste Restaurant en het hele Koepelcomplex (met de voormalige Vrouwengevangenis en Rechtbank)…. zoveel elementen om een bijzonder event te organiseren voor relaties of eigen medewerkers. Onze horecapartner Satelliet Meubelen beet het spits af en ontving twee avonden zo’n 600 relaties. Allemaal in het kader van hun 50-jarig jubileum.

Onze cast zei het al bij de eerste try-outs, hoe onverwacht intiem de grote Koepel nu als theater toch kan voelen en dat hebben we ook met de relaties van Satelliet ervaren. Daar hebben ze overigens zelf al vanaf de ontvangst bij de parkeergarage een hele mooie bijdrage aan geleverd, door iedereen welkom te heten. En na afloop een goodiebag met onder andere hun jubileumboek en ons programmaboek. De cast kreeg tijdens het slotapplaus onverwacht ook nog bloemen van Satelliet, dus alom blijde gezichten.

Een paar reacties die Satelliet na afloop ontving van de gasten:

“Een geweldige ervaring, met een geweldige ontvangst met drankje en hapje en prachtige indrukwekkende voorstelling en nog een goodie bag toe! Onze hartelijke dank! Wij hebben genoten en proficiat met jullie 50 jarig bestaan!”

“Via deze weg wil ik jullie bedanken voor een FANTASTISCHE avond…!! Alles was boven verwachting!!… de ontvangst, het spektakel zelf en de goodybag!!!”

“Complimenten voor de gehele organisatie. Van de parkeerplaats tot musical tot digitale communicatie formidabel geregeld. En natuurlijk gefeliciteerd met 50 JAAR Satelliet.”

” Ik wil jullie enorm bedanken voor de gastvrijheid. Het begon al bij het ontvangen van de gasten in de parkeergarage, en daarna stopte het niet meer. De avond was gewoonweg een belevenis. Een groot compliment voor jullie bedrijf en de organisatie hiervan. Een persoonlijk woordje, een hapje met drankje. Vervolgens een prachtige voorstelling op een unieke locatie. En als afsluiting nog een goodiebag.”

En hun mooiste compliment, als Satelliet Hospitality Furniture: “Persoonlijke Hospitality ten top!”

Satelliet hebben we niet alleen voor het ZODIAC Zero Waste restaurant als ideale partner leren kennen, ook voor deze events verliep de samenwerking naar volle tevredenheid. En dat is gelukkig wederzijds. Marketing Manager Roy Keultjes: ” We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagd evenement, waarbij alles waar wij als Satelliet voor staan bij elkaar is gekomen tijdens de Zodiac jubileumvoorstellingen. Hospitality, gastvrijheid, sfeer en gezelligheid, dynamiek, energie en aandacht voor mens, maatschappij en leefomgeving.”

Ook van deze avond hebben we natuurlijk een sfeerverslag gemaakt.

Inspiratie opgedaan voor ook zo’n mooi partnership? Lees er hier meer over.

Bij afspelen van dit filmpje ga je akkoord met het plaatsen van cookies

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: