Nieuws

maandag 31 mei 2021 - 17:35

Eerste speeldatum: 17 juni!

De poorten van de Koepel mogen open voor publiek, onze hoofdrolspeler Samir was net als iedereen natuurlijk blij verrast. Na dat goede nieuws van vrijdag hebben we ons verdiept in de verschillende voorwaarden en bijbehorende aantallen die hieraan verbonden zijn. Omdat de voorstelling klaar is om gespeeld te worden en de cast ongekend staat te popelen, gaan we gewoon zo snel mogelijk spelen: op 17 JUNI! Koop nu dus snel je tickets en wees er als een van de eersten bij.

We gaan open met de voorwaarde van een coronatoegangsbewijs. Door hiervoor te kiezen, kunnen we op een veilige manier veel meer mensen al heel snel weer van cultuur laten genieten. Het blijft tenslotte de vraag hoe lang de testvoorwaarde blijft gelden. En eerlijk gezegd, met een lager aantal is het voor onze tijdelijke productie gewoon (financieel) niet haalbaar.
In plaats van 250 mensen mogen we nu dus het aantal gasten ontvangen dat op 1,5 meter afstand van elkaar mogelijk is. En dat betekent in ons zeer ruime theater een kleine 600!

We hebben wel even wat tijd nodig om deze optie samen met onze partners zo optimaal mogelijk te implementeren. Vandaar het niet eerder starten dan 17 juni en het wederom vragen van een (laatste) beetje geduld aan een paar klantgroepen. Zo krijgen de kaartkopers van begin mei nog steeds de mogelijkheid om als een van de eersten die mooie Koepel te betreden, die blokkades staan in het systeem, maar de implementatie van die omboeking vergt wel wat tijd. We informeren jullie hier zo snel mogelijk over.

Wat houdt zo’n coronatoegangsbewijs precies in? Op de site van testenvoortoegang kun je een afspraak inplannen, die plaatsvindt tot maximaal 40 uur voor je bezoek aan onze voorstelling. Hiervoor kun je een locatie dichtbij je huis uitkiezen (het zijn er nu bijna 40 verspreid over Nederland en het aantal groeit). Binnen een uur heb je de uitslag die je om kunt zetten in een testbewijs, dat je samen met je identiteitsbewijs en je ticket meeneemt. Op de testenvoortoegang-site kun je nog veel meer veelgestelde vragen vinden. En geloof ons, zo’n test valt voor de meeste mensen echt mee, wij kunnen het na maanden coronaproof repeteren, bouwen en monteren een beetje weten (wist-u-datje: we denken dat we nu al op ruim 2.000 testen zitten).

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: