Nieuws

woensdag 26 mei 2021 - 16:26

Update speelperiode – Augustus nu ook in de verkoop

‘Ze moeten open,’ roept onze Evi hier over de poortjes. En dat gevoel heeft zij natuurlijk niet alleen in de voorstelling, maar wij nu ook echt voor de deuren van ons enorme Koepel-theater. Cast, creatives en crew zijn er klaar voor en staan te popelen om voor publiek te gaan spelen.

Alleen bieden alle berichten nog niet de gewenste duidelijkheid. Theaters mogen eerder open, maar onder welke voorwaarden is onbekend. En op het moment dat we het horen, hebben we wel een paar weken nodig om op die uiteindelijke voorwaarden in te kunnen spelen. Op 1,5 meter? Op 50% capaciteit? Met of zonder sneltesten?

Daarom hebben we besloten de verkoop nu vanaf half juni open te zetten (in plaats van begin juni), met het goede nieuws dat we er augustus aan toe kunnen voegen! De mensen die kaarten hadden gekocht voor eerdere data krijgen vandaag een mail met de mogelijkheid om te boeken naar een later tijdstip. Met uitzondering van de kaartkopers van de eerste week van mei. Hen willen we de mogelijkheid blijven bieden om ZODIAC de musical als een van de eersten te bezoeken. Zij krijgen dus bericht zodra we zeker weten wanneer we gaan spelen.

 

 

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: