Nieuws

woensdag 21 april 2021 - 14:00

Update speelperiode – Wanneer gaan de deuren open?

Eind maart kondigden we de kaartverkoop in juli aan en besloten we mei (voorlopig) dicht te zetten. Hierbij informeerden we de kaartkopers van mei dat we graag willen wachten met een eventuele verschuiving, tot we de definitieve startdatum weten. En nu mei heel dichtbij begint te komen, hebben we hierover helaas nog steeds geen zekerheid.

Dat we begin mei niet mogen starten, is inmiddels wel duidelijk. We hebben dan ook besloten wat meer rust te pakken bij de opbouw en voor de laatste repetities. Zo kunnen we de voorstelling echt zo mooi maken als we steeds voor ogen hadden, misschien zelfs nog wel mooier dan we ooit durfden dromen. Daarmee zijn cast en crew er half mei helemaal klaar voor om de deuren te openen. Of dat kan, wellicht enkel een paar pilots, onder welke voorwaarden, het blijft ook voor ons afwachten.

Maar we gaan hoe dan ook spelen! Zodra het mag, gaan die enorme deuren open. Daarna spelen we (minimaal) twee maanden door. Mochten er voorstellingen verschoven moeten worden dan hanteren we een coulant ticketbeleid. Koop dus nu al je tickets! Daarmee help je ons hele team de tussenliggende periode zo goed mogelijk te overbruggen.

En voor de kaartkopers in mei? Zoals we al eerder schreven, er zijn kaarten voor jullie gereserveerd op latere data. Onze voorkeur gaat er nog steeds naar uit pas een nieuwe datum te selecteren wanneer we zeker weten dat we dan mogen spelen. Wil je toch liever nu al een nieuwe datum in juni of juli kiezen? Bel dan met onze ticketpartner Eventim via 0900- 500 1353 (lokaal tarief).

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: