Tickets

Slechts een paar maanden te zien. Mis het niet!

Voor alle bezoekers in juni hebben we als extraatje een welkomstdrankje en een nagesprek!

We gaan van start met een zo groot mogelijk publiek, dus met een coronatoegangsbewijs.
LIEVER NIET TESTEN? Boek dan VANAF 26 JUNI, dan hoeft het niet meer!

Maak er echt een compleet avondje uit van, met heerlijk eten en een overnachting.  

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Laatste tickets Uitverkocht Schoolvoorstelling

Direct tickets kopen

We gaan spelen!

Ons enorme pop-up theater staat én onze cast is er klaar voor. En bovenal, de deuren mogen open. We starten op 17 juni en daarna spelen we (minimaal) 2,5 maand door. Mochten er voorstellingen verschoven moeten worden dan hanteren we een coulant ticketbeleid. Koop dus nu je tickets en ben er zo snel mogelijk bij!

We spelen steeds in op de actuele richtlijnen, dit betekent in eerste instantie met een coronatoegangsbewijs en vanaf 26 juni niet meer. De 1,5 meter blijft gelden en zo kunnen we spelen voor 600 man. De veiligheid is optimaal, onder andere door de vier tribunes met ieder een eigen ingang met horeca- en toiletvoorzieningen. En er is heel veel ruimte op die indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel. Daarnaast worden er speciale ventilatoren geplaatst. 

Meer Covid-19 informatie

Ticketprijzen

DO/VR ZA/ZO
Rang 1 €79,00 €89,00
Rang 2 €64,00 €79,00
Rang 3 €35,00 €55,00
Rolstoel €64,00 €79,00

*De prijzen zijn incl. servicekosten (per ticket) en excl. €1,85 orderkosten (per bestelling). Verzending eTicktes is gratis, Fantickets per post kosten €3,60 extra per bestelling. *Voor feestdagen gelden de weekendprijzen van kolom ZA/ZO. * Rolstoelplaatsen enkel telefonisch via 0900-1330 (lokaal tarief).

Bekijk plattegrond

Arrangementen

Voor de voorstelling genieten van heerlijk eten? Of erna terugwandelen naar je comfortabele hotelkamer? De voormalige Gevangenis-Kapel is speciaal omgebouwd tot het ZODIAC Zero Waste Restaurant en Hotel De Keyser (Golden Tulip) ligt op enkele minuten afstand in het centrum van Breda.

ETEN & DRINKEN

OVERNACHTEN

Praktisch

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: