Tickets

Slechts een paar maanden te zien. Mis het niet!

Combineer tijdens je boeking je ticket meteen met een voucher voor een hapje of drankje (vooraf goedkoper). Of maak er echt een compleet avondje uit van, met heerlijk eten en een overnachting.  

Beschikbaar Beperkt beschikbaar Laatste tickets Uitverkocht Schoolvoorstelling

Direct tickets kopen

We gaan spelen, hoe dan ook!

In mei zijn ons pop-up theater én onze cast er klaar voor. Zodra het mag, gaan de deuren open. Daarna spelen we (minimaal) twee maanden door. Mochten er voorstellingen verschoven moeten worden dan hanteren we een coulant ticketbeleid. Koop dus nu al je tickets!

We spelen steeds in op de actuele richtlijnen, in ieder geval hebben de vier tribunes een eigen ingang met horeca- en toiletvoorzieningen. En er is heel veel ruimte op de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel. Via de social distancing tool is voldoende afstand gewaarborgd. Daarnaast worden er speciale ventilatoren geplaatst. 

Meer Covid-19 informatie

Ticketprijzen

DO/VR ZA/ZO
Rang 1 €79,00 €89,00
Rang 2 €64,00 €79,00
Rang 3 €35,00 €55,00
Rolstoel €64,00 €79,00

*De prijzen zijn incl. servicekosten (per ticket) en excl. €1,85 orderkosten (per bestelling). Verzending eTicktes is gratis, Fantickets per post kosten €3,60 extra per bestelling. *Voor feestdagen gelden de weekendprijzen van kolom ZA/ZO. * Rolstoelplaatsen enkel telefonisch via 0900-1330 (lokaal tarief).

Bekijk plattegrond

Arrangementen

Voor de voorstelling genieten van heerlijk eten? Of erna terugwandelen naar je comfortabele hotelkamer? De voormalige Gevangenis-Kapel is speciaal omgebouwd tot het ZODIAC Zero Waste Restaurant en Hotel De Keyser (Golden Tulip) ligt op enkele minuten afstand in het centrum van Breda.

ETEN & DRINKEN

OVERNACHTEN

Praktisch

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: