De cast

Zephir Dronisos

Opleiding
Dronisos University – PhD in Aeronautics

Shows / Evenementen
Wereldwijd lid van balletgezelschappen: Tribute to Notre Dame de Paris, Peugeot e208 and 508 SW launch, Giffoni Film Festival, Men’s Hockey World Cup, FIFA Gulf Cup, 29th SEA Games 2017 én indoor wereldrecord met 200 dansvrienden (San Giovanni- Turijn).

Televisie / Commercials
Britain’s Got Talent 2020, La France a un Incroyable talent, Jimmy Fallon Tonight Show, Netflix, Lancôme, Oreo.

Wat is jouw sterrenbeeld en waarom ben jij wel óf niet typisch een …?
Ik ben gemaakt in de maand van de schorpioen. Ik ben heel herkenbaar doelgericht en ga door tot het bittere eind. Dat goede gevoel voor humor heb ik ook wel en trek eerlijk gezegd inderdaad overal de aandacht. Ik ben heel loyaal naar mijn corps de ballet, maar laat me van de andere kant wat lastig sturen, dat zul je wel gaan zien. Waar ik mij niet echt in kan vinden zijn de vele extreme emoties, deze ervaar ik niet zo.

Wat was voor jou een eye opener als het gaat om duurzaamheid, heeft iets jouw gedrag veranderd?
Feestdagen worden vaak gevierd met het afsteken van vuurwerk: The Fourth of July in de Verenigde Staten, Diwali in India, 14 Juli in Frankrijk, Halloween in Ierland, de Fallas in Spanje en over de hele wereld Nieuwjaar. Vuurwerk wordt al honderden jaren gebruikt om deze speciale gelegenheden te vieren. Maar toen kwam er steeds meer inzicht in hoe bij het afsteken van vuurwerk zware metalen en chemische stoffen in lucht, bodem en grondwater terechtkomen. Dit is zeer schadelijk voor het milieu. Gelukkig zijn mijn collega-dansers en ik een herbruikbaar milieuvriendelijk alternatief om de hemel te verlichten.

Heb je nog een mooie quote over ZODIAC de musical?
Ik wou dat ik Vlinder mijn vleugels kon geven. Ik zou eigenlijk liever een mens willen zijn dan een apparaat met wieken, een chip, een lens en een nummer. Want wat heeft het voor zin om te kunnen vliegen als je niet het goede aan de mensheid kan geven? Wat heeft het voor zin om een camera te hebben als je de schoonheid van de aarde niet begrijpt?

Alle castleden

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: