Partner worden

Bouw mee aan een bewuste generatie!
We brengen met deze eerste productie het actuele verhaal over de leefbaarheid van onze aarde onder de aandacht bij een breed publiek. In de voorstelling met pittige dilemma’s, op z’n tijd wat humor en niet op de laatste plaats een vleugje romantiek. Samen met onze partners voegen we daar graag eye-openers en toegankelijke tips aan toe. Altijd met dat hogere doel voor ogen. We boren het gesprek én de verbeeldingskracht aan die nodig zijn om samen de verandering te versnellen.

Een mooi voorbeeld hiervan is onze eerste schoolvoorstelling begin juli. Met dank aan de gemeente Breda brachten ruim 700 Groep 8-leerlingen een bezoek aan ZODIAC de musical.

Bij afspelen van dit filmpje ga je akkoord met het plaatsen van cookies

ZODIAC de musical is zeer geschikt om aan jouw bijdrage in maatschappelijk ondernemen invulling te geven. Goed om te weten: Stichting Zodiac kent een culturele ANBI-status.

Afhankelijk van je doelstellingen kijken we graag samen naar een partnership op maat, denk aan:

  • Schoolklassen die via jou als gemeente of dankzij jouw organisatie middels ons Educatief project de voorstelling bezoeken.
  • Inhoudelijke bijdrage, afgestemd op jouw MVO-aanpak (bijvoorbeeld inhakend op de vier elementen water, aarde, lucht en vuur).
  • Exposure voor je bedrijf, afgestemd op je communicatiedoelstellingen
  • Een fantastische ervaring samen met relaties en/of medewerkers  (in combinatie met een lunch- of dinerarrangement, een rondleiding door de gevangenis, een gesigneerd programmaboek of een meet-en-greet met leden van de cast).

Begin juli, 2 dagen na de première, beleefden we al ons eerste relatie-event. In het kader van het 50-jarig bestaan van Satelliet Meubelen ontvingen we samen met hun medewerkers zo’n 600 relaties. En een week later nog een keer.

Bij afspelen van dit filmpje ga je akkoord met het plaatsen van cookies

Haak ook aan!
Neem vrijblijvend contact met ons op via zakelijk@stichtingzodiac.nl

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: