Nieuws

maandag 12 april 2021 - 12:30

Oproep aan alle 8-jarigen in Breda

Kindertekeningen krijgen een bijzondere rol in ZODIAC de musical. Daarom zijn we op zoek naar kinderen die via een tekening hun hoop voor onze Aarde in beeld brengen. Hoe ziet hun ideale wereld er in 2031 uit? Een van de hoofdpersonen in de voorstelling is Evi, samen met haar vrienden wil zij blijven geloven dat we de toekomst anders kunnen doen. Evi is dan 18 jaar oud. Daarom lijkt het ons mooi om aan de 8-jarige kinderen van nu, de 18-jarigen in 2031, deze oproep te doen.

Met als vast pop-up theater De Koepel in Breda is de oproep speciaal gericht aan kinderen in Breda. Er worden 20 hoopvolle tekeningen geselecteerd die een bijzondere rol krijgen in de voorstelling. Die tekenaars mogen dit natuurlijk met eigen ogen komen zien. Regisseur William Spaaij: ‘Ik zou het vooral heel leuk vinden als ze hun eigen fantasie gebruiken. Dus niet perse wat ze verwachten, maar vooral hoe ze zouden willen dat de wereld er dan uitziet. Waar ze over dromen, als alles kon en mocht.’

Naast 8 jaar oud zijn en in Breda wonen, is de vraag om de tekening met waskrijt te maken. Een foto van de tekening kan t/m zondag 18 april ingestuurd worden. We roepen kinderen op om samen met ouders of een andere volwassene de oproep van Evi eerst goed te bekijken.

 

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: