Nieuws

woensdag 13 januari 2021 - 16:52

UPDATE: Première ZODIAC de musical verschoven naar mei 2021

Nu de corona-cijfers nog niet snel genoeg dalen, hebben we samen met onze partners besloten om de première een maand uit te stellen. De voorstellingen staan gepland voor mei en juni. Ondertussen gaan we waar mogelijk volop door met de productie, zodat we dan klaar staan om het publiek te verwelkomen.

Tickets
De kaartverkoop gaat dus ook gewoon volgende week van start, waarbij we zoals gepland gebruikmaken van onze social distancing tool. Hiermee benutten we optimaal én op een veilige manier de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge ronde Koepel. Daarnaast voeren we een coulant ticketingbeleid.

Up to date
We houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en spelen steeds in op de geldende maatregelen. Bij de start van de kaartverkoop lees je hier alles over in de ‘veelgestelde vragen’. Ondertussen kun je ons volgen op social media en je inschrijven voor de nieuwsbrief om steeds als eerste op de hoogte te zijn. We hopen je bij de start van de kaartverkoop op 21 januari weer op onze site te zien!

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: