Nieuws

William-Spaaij-regisseur-ZODIAC-de-musical_Roy-Beusker-Fotografie

© Roy Beusker Fotografie

maandag 7 december 2020 - 11:00

William Spaaij regisseur van ZODIAC de musical

Dat William Spaaij regisseur wordt van  ZODIAC de musical maakte hij vanochtend zelf bekend in de uitzending van Koffietijd. ‘We zijn ontzettend blij hem aan boord te hebben van ons artistieke team,’ aldus producent Peet Nieuwenhuijsen.

Als acteur heeft William de afgelopen jaren in diverse musicals gestaan en ook als regisseur heeft hij  inmiddels de nodige ervaring met producties als Voor alles een eerste keer en Stil in mij. De regisseur heeft zin om te gaan werken met de cast van ZODIAC de musical. ‘In deze geweldige voorstelling staan bewustwording en verbinding centraal. Het is heel mooi om dit epische verhaal zo tot leven te mogen brengen,’ laat William weten. Op een later moment zal bekend worden met welke cast hij mag gaan werken. Bekijk hier de aankondiging bij Koffietijd.

Het verhaal

ZODIAC de musical wordt een bijzonder theaterspektakel. Bezoekers zullen in deze voorstelling de toekomst van planeet Aarde zien. En dat alles vanuit de ogen van de twaalf sterrenbeelden. In de musical wordt Boogschutter naar beneden gestuurd om te onderzoeken wat er nog te redden valt. Maar daarbij verliest hij zijn hart aan de opstandige dochter van de secretaris-generaal. Wat volgt, is een verhaal vol van spanning en actualiteit maar ook vol humor en romantiek.

ZODIAC de musical gaat in april 2021 in première in de voormalige koepelgevangenis van Breda.

Naar nieuwsoverzicht

ZODIAC de musical wordt mede mogelijk gemaakt door: